zondag 18 december 2011

VERSLAG BRUGGENLOOP 11 DECEMBER 2011

Op 11 december j.l. hebben 19 Funrunners meegedaan met de Bruggenloop van 15 km.
Het Funrunnersteam dat voor het goede doel liep, stapte samen met Marjolijn in de "lopersbus" van Funrunner Andreas naar het Maasgebouw van het Feijenoordstadion. Daar werden zij ontvangen door Maelka van Huijstee van het Sint Franciscus. Zij verwelkomde het team en overhandigde onze Funrunners een mooi hardloopshirt. Er werden foto's gemaakt en het team overhandigde Maelka een symbolische cheque van €1951,94. Het was een sfeervolle feestelijke gebeurtenis! Inmiddels is er nog €5 opgehaald en staat de teller nu op €1956,94.

Ondertussen gingen de andere Funrunners met de tram naar het Feijenoordstadion.
Nel van Putten, Marja MacLean en Anne van der Werf gingen mee als supporters/tassendragers.
De meeste Funrunners troffen elkaar bij het Meetingpoint en al gauw ging ieder naar zijn/haar startvak.
Er is geweldig gepresteerd door onze Funrunners en na afloop kwamen de meesten weer naar het Meetingpoint om elkaar te feliciteren en samen te genieten van de geweldige sfeer.

De enige smet op het geheel, maar wel een grote, is dat het helemaal fout is gegaan met de uitslagen van de businessteams (zo ook met "ons" Funrunnersteam). Op de uitslagenlijst is de brutotijd gelijk aan de nettotijd en dat is natuurlijk heel teleurstellend en frusterend nadat je zo je uiterste best hebt gedaan. Inmiddels zijn er probleemformulieren gestuurd naar de wedstrijdorganisatie en hopen we op goed nieuws.

Ondertussen zijn de leden van het Funrunnersteam zelf druk aan het rekenen en analyseren geslagen!
Andrea en Floor zijn samen met Anita en Wil naar de startlijn gelopen en hebben zo berekend dat zij 2'.07" van hun bruto tijd af kunnen trekken. Andrea komt dan uit op een netto tijd van 1.30'.00"en Floor komt uit op een netto tijd van 1.26'.50". Michaela is door bestudering van de videobeelden gekomen tot een netto tijd van 1.37'.20".
We hopen dat Andreas en Eva Maria ook nog hun officiële bruto tijd tot een netto tijd kunnen herleiden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten