maandag 16 januari 2017

GESLAAGD FUNRUNNERS-WEEKEND

GESLAAGD FUNRUNNERS-WEEKEND: deel 1: 
Zaterdagochtend de maandelijkse workshop met maar liefst 28 deelnemers, waaronder 19 Starters. De 9 gevorderde Funrunners kregen na afloop een mooie brochure met duidelijke uitleg+foto's. Dit om de oefeningen thuis als huiswerk met de correcte techniek uit te kunnen voeren . De Starters krijgen deze brochure bij de volgende workshop OP 18 FEBRUARI A.S. In de gymzaal werd er keihard gewerkt maar gelukkig ook veel gelachen.



GESLAAGD FUNRUNNERS-WEEKEND: deel 2:
De Assistent trainers+partners werden door Ron en Marjolijn getrakteerd op een etentje bij Warung Ventje, authentiek Indonesich eten in de Bergse Dorpsstraat. Een echte aanrader, het smaakte ons allen enorm! Gespreksstof genoeg...en ja het ging zelfs niet de hele tijd over hardlopen....

GESLAAGD FUNRUNNERS -WEEKEND: deel 3:
Zondagochtend 8.15 uur: 22 (van de 25) Starters krijgen hun eerste (door de gladheid aangepaste) echte training in het Lage Bergse Bos. Heerlijk dat enthousiasme en complimenten voor jullie inzet!!

GESLAAGD FUNRUNNERS -WEEKEND: deel 4: Zondagochtend 9.00 uur: De NIEUWJAARSLOOP op de Rozenhof. Gastheer Kees Jan zet 36 kopjes/mokken klaar maar dat blijkt niet genoeg...fantastisch wat een geweldige opkomst. En wat hebben we genoten van heerlijke koffie, choco, koek en sopie. Op de foto ontbreken helaas een aantal Funrunners (Alon en Caroline, Nicoline en Kristie, Annette en...?). Dat kwam door een vergeetachtige fotograaf, die natuurlijk direct na de speech voor Kees Jan de groepsfoto had moeten nemen. We hebben met elkaar geproost op een mooi nieuw Funrunners-jaar!
ReactReactiesNieuwsoverzich