zaterdag 24 september 2011

reageren op pagina's nu mogelijk

De mogelijkheid Het geven van reacties op de pagina's (5 km groep, 10 km groep etc.) was uitgeschakeld! Nu gecorrigeerd !
Ron

€250,-- voor Hartstichting

Trainer Wil heeft als sponsorloper voor de Nederlandse Hartstichting meegedaan aan de Dam tot Dam loop. in totaal heeft hij € 250,-- aan sponsorbijdragen verzameld.
Namens Wil iedereen die een bijdrage heeft geleverd van harte bedankt!
Diegene die zijn te lopen tijd het best zou voorspellen zou een schitterend T-shirt krijgen.
En laat Marjorie met haar voorspelling van 1.39 (Wil liep 1.40.31 in ongunstige omstandigheden) nou de gelukkige zijn!!

Wil, van harte gefeliciteerd met deze resultaten
Marjorie, gefeliciteerd met het winnen van een mooi functioneel T-shirt

Ron

clubkleding

De zoektocht naar goede leuke en betaalbare  loopgroep-kleding heeft resultaten opgeleverd. binnenkort zijn voorstellen voor onze nieuwe "kledinglijn" te bewonderen op de site. stay on touch!

vrijdag 23 september 2011

uitslagen 18 september

Op de pagina uitslagen vinden jullie de uitslagen van onze  testloop over 4.5 en 9 km. Zoals jullie kunnen zien zijn er prima tijden gelopen! En het was Fun! Zo bleven Jolanda en Petra na een 4.5 km in rond de 26 minuten gelopen te hebben even bij de partytent staan uitrusten wat drinken kletsen etc. om daarna te besluiten nog maar een rondje van 4.5 km te gaan lopen!

Wij vonden het een hele leuke ochtend en zeker het herhalen waard!

PS: op verzoek van enkele lopers van de 5 km groep van 19.00 uur (die vaak op zondag moeten werken) zullen we onderzoeken of we ook iets dergelijks op de woensdagavond kunnen organiseren. Misschien volgend voorjaar als het 's-avonds weer wat lichter gaat worden?

We horen wel wat jullie er van vinden